Speyside

Bezoek 'whisky heaven' met haar 72 distilleerderijen

De Speyside als bestemming voor de whisky reizen Schotland. River Spey is de bron van de vele distilleerderijen die de Speyside zo bekend heeft gemaakt.  De Speyside herbergt de meeste distilleerderijen per km2; maar liefst 72 distilleerderijen.

Bekijk hieronder ons aanbod >>

Speyside CLASSIC

Speyside CLASSIC

4 Dagen

De langst lopende whiskyreis; Speyside CLASSIC. Hierin ervaart u in het kort al het goede wat en Schotland en de Speyside te bieden heeft. U reist door de prachtige Schotse Highlands, bezoekt The Macallan, Glenfiddich, GlenAllachie en The Cooperage. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Speyside FINEST

Speyside FINEST

6 Dagen

Tijdens de Speyside FINEST bezoekt u 6 verschillende whiskyhuizen, ieder met haar eigen sfeer en smaak. Voor iedere distilleerderij is een tour & proeverij georganiseerd. Naar wens zijn de verschillende onderdelen binnen de reis aan te passen of aan te vullen.  Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Speyside CONNOISSEURS

Speyside CONNOISSEURS

4 Dagen

Met de Speyside Connoisseurs reis brengen we een verdieping aan wat betreft de whiskybezoeken en de proeverijen hier aan gekoppeld. Naast 2 Connoisseurs tours bij Aberlour en Glenfiddich / The Balvenie neemt u deel aan een Whisky wandeling en geniet u van een 3-gangen whiskydiner. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend...